ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το κέντρο μας έχει διακόψει τη δια ζώσης διδασκαλία σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας. Συνεχίζουμε με online διδασκαλία μέχρι νεότερη ενημέρωση από το Υπουργείο.

Σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα καθώς προτεραιότητα μας είναι η υγεία και η ασφάλεια των μαθητών και καθηγητών μας. Όντας πρωτοπόροι και καινοτόμοι στον χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων είμαστε πάντα μπροστά στις εξελίξεις και έτοιμοι να προσφέρουμε γνώσεις και μόρφωση μέσω της διαδυκτυακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας που χρησιμοποιούμε, και μέσω της οποίας πραγματοποιούμε τα μαθήματα μας σε Αγγλικά όλων των επιπέδων και υπολογιστές.

Το Κέντρο μας παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες εκπαίδευσης online ή εξ αποστάσεως, με υψηλής ποιότητας διδασκαλία και υποστήριξη.

Aξιοποιoύμε την ψηφιακή τεχνολογία και παρέχουμε στους διδασκόμενους σύγχρονες διαδικτυακές υπηρεσίες, ψηφιακό και διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό το οποίο ενισχύει και εμπλουτίζει την μαθησιακή εμπειρία.

Συνεχίζουμε να λειτουργούμε σε ταχύρρυθμα τμήματα εκπαίδευσης ενηλίκων παρέχοντας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία, διαδικτυακά τηρώντας τα μέτρα τα οποία έχουν οριστεί από το Υπουργείο μας και στοχεύουν στην διατήρηση της ασφάλειας όλων μας ώστε η εκπαίδευση να συνεχίσει να είναι μια πραγματικά ουσιαστική και επωφελής διαδικασία που προάγει γνώση, πολιτισμό, σεβασμό και όραμα!