ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

Προετοιμάζοντας τον τέλειο Υποψήφιο για επαγγελματική συνέντευξη

Μία από τις δράσεις μας είναι η προετοιμασία υποψηφίων για εύρεση εργασίας στο εξωτερικό, με ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά επιτυχίας σε θέσεις που αφορούν στο Ευρωκοινοβούλιο, στην Κομισιόν και σε οποιαδήποτε υπηρεσία υπάγεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τις δράσεις της, Βρυξέλλες ή Λουξεμβούργο.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το υψηλό ποσοστό επιτυχίας μας στην προετοιμασία στοχευμένης συνέντευξης σε όλα τα γνωστικά και επιστημονικά αντικείμενα και σε όλα τα στάδια της διαδικασίας επιλογής κατά την οποία βοηθάμε τους υποψηφίους με:

  • την συμπλήρωση της αίτησης
  • την προετοιμασία του βιογραφικού τους
  • την προετοιμασία τους για τη συνέντευξη
  • την συμμετοχή τους σε ενδεχόμενες γραπτές ή προφορικές εξετάσεις στο δεύτερο ή τρίτο στάδιο της διαδικασίας επιλογής προσωπικού

Σκοπός του εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι η ενημέρωση και προετοιμασία των υποψηφίων ώστε να μπορούν να αποκριθούν με επιτυχία σε μία επαγγελματική συνέντευξη ευρέσεως εργασίας.

Προετοιμασία Βιογραφικού Σημειώματος, Συνοδευτικού Γράμματος, Επαγγελματικής Συνέντευξης.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν την επαγγελματική θέση που τους ενδιαφέρει με υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας όντας πλέον καλύτερα προετοιμασμένοι.

Προφίλ Εκπαιδευομένων: Εκπαιδευόμενοι οποιασδήποτε ειδικότητας ή οποιωνδήποτε ειδικοτήτων, οποιασδήποτε σύνθεσης, άντρες και γυναίκες.