ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ – ΗΜΕΡΙΔΕΣ

Η EDU STANDARDS οργανώνει και προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία επιμορφωτικών σεμιναριακών κύκλων που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα αναγκών τόσο επαγγελματιών όσο και φοιτητών και ανέργων. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για όλες τις δράσεις μας, μα κυρίως γι’ αυτές που ήταν στα πλαίσια της προσφοράς μας προς τον άνθρωπο.

Δημιουργική Γραφή

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η διεύρυνση της καλλιτεχνικής δημιουργίας και έκφρασης μέσω του λόγου.  Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να ανακαλύψουν τρόπους μέσω των οποίων μπορούν να εκφραστούν δημιουργικά.


Βασικές Αρχές σε θέματα Digital Marketing

Στα πλαίσια των επιμορφωτικών σεμιναρίων που διοργανώνουμε είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την συνεργασία μας με την κ. Ελένη Παπαδόγιαννη κ Νίκο Ζιώζα, ιδρυτές της εταιρίας Zonepage, με στόχο οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν βασικά αλλά χρήσιμα εφόδια ώστε να αναπτύξουν την επιχείρηση τους μέσω των εργαλείων που προσφέρονται από τους ειδικούς στο Digital Marketing. Απευθυνόμαστε σε ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες για το πως μπορούν να ωφεληθούν από το Digital Marketing.


Christmas Bazaar

Η προσφορά του κέντρου μας στους γονείς των παιδιών που φοιτούν στη Σχολή Χιλλ, στα πλαίσια της λαχειοφόρου αγοράς του Χριστουγεννιάτικου μπαζάρ της Σχολής, αφορούσε στη συμμετοχή στη Βιωματική ημερίδα: Παιδί / παιδικό στρες, αναγνώριση και μέθοδοι διαχείρισης. Στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς σε συνεργασία με ειδικούς ψυχολόγους και κοινωνιολόγους είχαμε την δυνατότητα να κατανοήσουμε τι είναι το στρες, πώς να το αναγνωρίζουμε στα παιδιά μας και παρουσιάστηκαν επιστημονικές τεχνικές...